mobil wc

Szaniter konténer vagy mobil WC bérlés a jobb választás?

Ha mobil mellékhelyiségre van szükség, akkor kétféle alternatíva jöhet szóba, melyek a szaniter konténer és a mobil WC. A legtöbb rendezvényszervezőnek komoly fejtörést okoz, hogy melyik opció jobb választás. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei, de érdemes több szempontot is figyelembe venni a választás során.

Fontos kérdések a szaniter konténer vagy mobil WC választásakor

Kora tavasztól egészen késő őszig rengeteg kültéri rendezvény kerül megrendezésre hazánkban, melyeken nagy tömeg fordul meg. Ezeken az ideiglenes helyszíneken mindenképp szükség van mobil illemhelyiségek kihelyezésére. Na, de milyenre? Érdemes egy profi cég segítségét kérni a témában, akik mobil illemhelyiségek bérbe adásával foglalkoznak, mint például a Merkon Mobil Kft.

Az ajánlat elkészítése, valamint a pontos szám és típus kiválasztásához olyan kérdéseket kell megválaszolni, mint, hogy hány fő kiszolgálására lesz szükség, milyen területi adottságok állnak rendelkezésre vagy mekkora időintervallumban kell gondolkodni. A mobil WC-ket cégek és magánszemélyek egyaránt kibérelhetik, azonban ennek ellenére inkább rendezvényekre szokták kibérelni őket. Akár egy darabot, akár több százat. Ha nem áll rendelkezésre vezetékes víz és csatorna kiállás, akkor mindenképp a szabadon álló mobil WC az ideális megoldás.

Viszont, ha a helyszínen rendelkezésre áll egyenes talaj, továbbá áram, víz és csatorna csatlakozás, akkor a legjobb opció a szaniter konténer. Nagyobb létszámú rendezvény, valamint hosszan elhúzódó, tehát több napos vagy akár hetes események is inkább a szaniter konténer választást indokolják. A szaniter konténer amellett, hogy mobil megoldás, egyben a mindennapok mellékhelyiségeihez is igazán hasonlít. A Merkon Mobil Kft. kétféle szaniter konténert nyújt a bérlők számára.

A kisebb típus a tizennégy ajtós konténer, mely minden WC esetében külön bejárattal rendelkezik. A kézmosó a konténer elején található. A másik típus jóval nagyobb, húsz lábas WC konténer, melynek esetében női és férfi külön bejárat van felszerelve. A női részen három WC kabin, illetve kézmosó található, míg a férfi részen három piszoár, két WC, valamint kézmosó áll rendelkezésre. Ha szaniter konténerre vagy mobil WC-re van szüksége, akkor érdemes ellátogatni a mobilwc.hu weboldalra!